Oppdatering 27/03/20

Stengningsvedtakene fortsetter til over påsken, 13.april. Vi vil være tilgjengelige på email helse@drammenkiropraktikk.no og tlf 32824200 for å besvare spørsmål og hjelpe til med treningsveiledning på nett, samt råd og veiledning for hvordan du kan håndtere dine plager på best mulig måte. Vi håper på å kunne åpne snart igjen, og vil gi beskjed så fort dette er mulig 🙂

Oppdatering 16/03/20

Helsedirektoratet fattet vedtak søndag kveld 15.03 om stenging av alle kiropraktor- og fysioterapitjenester. Vi vil være tilgjengelige på email helse@drammenkiropraktikk.no og tlf 32824200 for å besvare spørsmål og hjelpe til med treningsveiledning på nett, samt råd og veiledning for hvordan du kan håndtere dine plager på best mulig måte. Vi kommer med fortløpende informasjon om situasjonen.

Oppdatering 14/03/20

Vi ønsker å ta godt vare på alle våre pasienter. Av smittevernhensyn ser vi det mest forsvarlig å holde klinikken midlertidig stengt frem til 30.mars. Alle pasienter som er booket inn i perioden vil få beskjed fra våre kiropraktorer og utsatt sin time.

Vi er autorisert helsepersonell og vil følge opp våre pasienter med råd og veiledning på telefon/epost, sykemelding, henvisninger, og med online treningsprogram. Kontakt oss på 32824200 eller epost helse@drammenkiropraktikk.no.

Online booking vil være stengt i den kommende perioden. Vi håper at alle har forståelse for dette- og at vi er tilbake til vanlig travel praksis snart! Det gleder vi oss til.

Det vil bli fortløpende oppdateringer om klinikkdrift.

Ps: Vi håper alle gjør det de kan for å redusere smittefare og tar godt vare på hverandre.