Oppdatering 14.03.21

Alle pasienter skal bruke rent munnbind ved behandling og vaske hender ved toalettene i ganger, samt bruke hånddesinfeksjon. Har du ikke med eget munnbind kan dette kjøpes hos oss for 30kr. Dette gjelder også forsikringspasienter: munnbind dekkes ikke av forsikringen.Vi bruker munnbind og annet beskyttelsesutstyr ved nærkontakt der man ikke kan holde 2 meter avstand.

Karantene? Er du i karantene eller avklaringskarantene skal du IKKE komme på behandling. Endre time selv på online booking, er dette etter avbestillingsfrist kontakt oss på sms 93008129 eller direkte til din terapeut så utsetter vi din time. Vi setter pris på at du gjør dette så raskt du vet du ikke kan komme på behandling. Er noen i din husstand i karantene ber vi deg utsette timen til alle i husstanden er ute av karantene.

Syk? Føler du deg syk eller usikker på om du kan ha symtomer på covid-19 ber vi deg utsette timen din til du er frisk. Er dette etter avbestillingsfrist konakt oss på sms 93008129 eller direkte til din terapeut så utsetter vi din time.

Endrer du time grunnet karantene/ sykdom etter avbestillingsfrist på 24t utsetter vi din time til du er frisk, kostnadsfritt. Ønsker du å avbestille din time etter avbestillingsfrist må denne timen dekkes i sin helhet. Har du glemt din time, eller av andre grunner ikke kan komme gjelder vanlige regler for avbestilling og timen må dekkes i sin helhet.

Oppdatering 29/11/20

Vi oppfordrer pasienter å bruke munnbind ved konsultasjon den kommende perioden. Vi bruker munnbind ved nærkontakt der man ikke kan holde 2 meter avstand. Vi ber deg ikke bestille time dersom du har luftveissymptomer, er i karantene, eller har vært i kontakt med noen med påvist/ mistanke om koronasmitte. Planlegg timen din godt og ikke ta med andre til klinikken. Dette må i såfall avklares med oss først dersom det er behov for ledsager. Les ved inngangsdøren og følg våre forebyggende smittetiltak nøye.

Søndag 19.04 ble bransjestandard for smittevern i kiropraktorpraksis vedtatt av FHI. Klinikken er åpen- med strenge smittevernstiltak. Vi ber alle pasienter følge alle våre forebyggende tiltak, mer informasjon om dette står på inngangsdøren ved klinikken. Timebestilling kan gjøres på nett, email eller på telefon. Det har vært stor pågang på telefon, men vi vil ringe deg opp innen kort tid. Er svaret ja på følgende, ber vi deg ikke bestille time hos oss.

  • Har du syk, har feber, luftveissymptomer, vært i kontakt med noen med påvist eller mistenkt koronavirus?
  • Er du i karantene eller vært på utenlandsreise de siset 14 dagene?

Er noe uklart, kontakt oss på telefon 32824200- ikke møt ved klinikken.

Ikke ta med andre i følge til din time inn på venterommet den kommende perioden. Dette må i såfall klareres på telefon først, dersom man må ha med ledsager/følge. Vi ber deg planlegge ditt besøk godt slik at du tilbringer minst mulig tid på venterommet.

Oppdatering 10/04/20

Vi gleder oss til å åpne klinikken igjen i nærmeste fremtid. Forventet åpning er mandag 20.april, forutsatt at FHI har fastsatt en bransjestandard for smittevern. Online booking vil foreløpig fortsatt holde stengt, men ta kontakt på telefon eller epost for timebestilling. Pasienter som har fått timen sin kansellert i perioden 13.mars- 20.april vil bli kontaktet av en av våre kiropraktorer for å sette opp ny time ved behov. Vi i Drammen Kiropraktikk & Helse ønsker alle en riktig god påske 🙂

Oppdatering 27/03/20

Stengningsvedtakene fortsetter til over påsken, 13.april. Vi vil være tilgjengelige på email helse@drammenkiropraktikk.no og tlf 32824200 for å besvare spørsmål og hjelpe til med treningsveiledning på nett, samt råd og veiledning for hvordan du kan håndtere dine plager på best mulig måte. Vi håper på å kunne åpne snart igjen, og vil gi beskjed så fort dette er mulig 🙂

Oppdatering 16/03/20

Helsedirektoratet fattet vedtak søndag kveld 15.03 om stenging av alle kiropraktor- og fysioterapitjenester. Vi vil være tilgjengelige på email helse@drammenkiropraktikk.no og tlf 32824200 for å besvare spørsmål og hjelpe til med treningsveiledning på nett, samt råd og veiledning for hvordan du kan håndtere dine plager på best mulig måte. Vi kommer med fortløpende informasjon om situasjonen.

Oppdatering 14/03/20

Vi ønsker å ta godt vare på alle våre pasienter. Av smittevernhensyn ser vi det mest forsvarlig å holde klinikken midlertidig stengt frem til 30.mars. Alle pasienter som er booket inn i perioden vil få beskjed fra våre kiropraktorer og utsatt sin time.

Vi er autorisert helsepersonell og vil følge opp våre pasienter med råd og veiledning på telefon/epost, sykemelding, henvisninger, og med online treningsprogram. Kontakt oss på 32824200 eller epost helse@drammenkiropraktikk.no.

Online booking vil være stengt i den kommende perioden. Vi håper at alle har forståelse for dette- og at vi er tilbake til vanlig travel praksis snart! Det gleder vi oss til.

Det vil bli fortløpende oppdateringer om klinikkdrift.

Ps: Vi håper alle gjør det de kan for å redusere smittefare og tar godt vare på hverandre.