Ledig stilling: Drammen Kiropraktikk & Helse søker erfaren kiropraktor til travel klinikk sentralt i Drammen. Klinikken er under stadig utvikling og vi søker en driftig kollega som vil bli med på laget.

Fasade Gyldenløve Brygge - Kiropraktikk

Hvem søker vi?

Vi søker deg som er en positiv, selvstendig og faglig dyktig kiropraktor. Du må være serviceinnstilt, samarbeidsvillig og engasjert. Klinikken har stor pågang av nye pasienter og for rette kiropraktor vil det være svært gode muligheter for å bygge seg en solid pasientbase innen kort tid. Det vil være en fordel med erfaring, men turnus vil bli vurdert. Hos oss får du frihet til å bruke dine ferdigheter og kvalifikasjoner i et miljø som oppmuntrer til faglig utvikling. Du er motivert og har et ønske om å lykkes i privat praksis- og er vandt med et godt samarbeid med andre helseprofesjoner for pasientens beste. Pasientgrunnlaget er svært variert, her vil man få god erfaring fra et bredt spekter av pasientgrupper.

Om klinikken

Klinikken er lokalisert i hjertet av Drammen, tett på togstasjon, lett tilgjengelig med bil og med gangavstand til det meste. Flere store næringsvirksomheter tett på, samt helsestasjon, legekontorer, treningssenter i området. Vi har et tett samarbeid med blant annet en av Norges største kjøkkenleverandører, og mulighet for kiropraktor å jobbe i klinikk og bedrift om ønskelig. Klinikken utvider sen høst/nyåret i nyoppussede lokaler vegg-i-vegg. Per dags dato er vi to kiropraktorer, og søker en dyktig kollega som vil bli med på laget.

Oppstart: etter avtale. Søknader blir vurdert fortløpende.

Høres dette ut som en stilling for deg? Send søknad og CV til helse@drammenkiropraktikk.no. Spørsmål rundt stillingen kan sendes på mail eller kontakt Katrine på tlf: 45295362.